Skip to contentSkip to left sidebar Skip to footer

Gógánfa Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Gógánfa Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00405

Kedvezményezett neve: Gógánfa Község Önkormányzata
Projekt címe: Gógánfa Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
Szerződött támogatás összege: 7 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 7 000 000 Ft
Projekt befejezési dátuma: 2018.06.30.
Projekt azonosító száma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00405

Projekt leírása:

A Gógánfai Közös Önkormányzati Hivatalhoz 11 település önkormányzata és intézményei tartoznak. A Hivatal gógánfai székhellyel, azon kívül három kirendeltséggel működik, összesen 23 alkalmazottal.

A számviteli feladatok elvégzéséhez az E-Szoftverfejlesztő Kft által rendelkezésünkre bocsátott EPER-rendszert használjuk jelenleg. A vagyonkatasztert a szintén e cég által fejlesztett e-Kata program tartja nyilván. Az adózással kapcsolatos feladatokat az ÖNKADÓ rendszerben végezzük. Az önkormányzatok nyilvánosságának biztosítására a Hivatal hozott létre saját honlapot, mely alkalmassá tehető az elektronikus ügyintézésre is.

A fejlesztés során 6 db számítógép-konfigurációt és monitort, 4 db laptopot és 17 db kártyaolvasót kívánunk beszerezni és az új rendszer használatához üzembe helyezni. A dolgozói létszámhoz képest kevés eszközbeszerzés szükséges, mivel a Hivatal megfelelő infrastrukturális és technikai eszközállománnyal rendelkezik.

Az eszközbeszerzést, a működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakítását, az elektronikus ügyintézéshez kapcsolódó feltételek kialakítását, és az adatok tisztítását, migrációját, valamint a tesztelést, élesítést külső cég bevonásával kívánjuk teljesíteni. A projektmenedzsment feladatait a Közös Hivatal dolgozói végzik. Közbeszerzési eljárásra nem volt szükség.